Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Cégünről

2018.06.19

A szabadulószobák elterjedése megváltoztatta a piacot, és a legtöbbeknek már nem elég néhány régi bútor, limlom és rozsdás lakatok. Szeretnénk vállalkozásunkkal egy újfajta kört kiszolgálni, esetlegesen befektetőknek és vállalkozásoknak is vonzóvá tenni a kínált szolgáltatást. 

Megfigyelhető trend, hogy a szabadulószobák piacán szinte kivétel nélkül mindenki rendeli az egyes elemeket és nem magának gyártja. Vállalkozásunk motivációját ennek a keresletnek a kielégítése szolgáltatja.

Kezdetben a szobák kialakítását mindenki asztalos bevonásával végeztette el, mely keretében különleges, a játékhoz szükséges speciális bútorokat rendeltek. A fennmaradó további kellékeket egyéb boltokból szerezték be.

Erre a szükségmegoldásra nyújt alternatívát a szabadulószobák elemeinek forgalmazása. Vállalkozásunk csakis ilyen jellegű asztalos munkát vállal, mellyel folyamatosan bővülő, széles körű tapasztalatra tesz szert. Bár maga az asztalos munka elvégezhető lenne „hagyományos” asztalos tevékenység keretein belül is, a szabaduló szobák különleges kialakítása miatt jelentős előny jelent az e téren szerezett tapasztalat és tudás.

Bár külföldön találhatunk ilyen tevékenységet folytató vállalkozásokat, hazánkban egyelőre nincs olyan cég, mely kifejezetten megrendelésre gyárt szabadulószoba elemeket. Maga a szabadulószobák piaca folyamatos bővülésen megy keresztül, így egyre több megkeresésre lehet számítania az elemek legyártásával kapcsolatban. Tény az is, hogy az egyes szobákat időről időre felújítják, új témákat találnak ki, így számítani lehet a megrendelések egyenletességére. A piac még mondhatni „gyermekcipőben” jár, ezáltal abszolút érthető, hogy eddig még senki sem próbálkozott ilyen tevékenységgel. Az elemek teljes körű előkészítése, nagy mértékben megkönnyíti a beruházók dolgát, nem kell különféle félmegoldásokat találni az egyes pályák kivitelezésénél.